„Všechny it girls se skrytě nenávidí (i Terra).“

Českú speváčku Terru môžete poznať ako výherkyňu ceny Startér Rádia Wave 2020 či vďaka jej spolupráci s producentom Kewu a ich spoločným albumom Sugar & Sleaze.

 

Tento krát prichádza s jedinečným audiovizuálnym projektom, ktorý nesie názov TERRAFORM a vychádza už 26.10. Ide o krátky film a EP celý v réžií a produkcií samotnej Terry. Projekt ilustruje jej ročný prepad do sebadeštrukcie, ktorý je vykreslený behom jedinej noci, kedy speváčka kompletne stráca kontakt s realitou a všetko sa zrúti. Stretneme sa s tématmi ako je body dysmorphia, poruchy príjmu potravy, závislosti, image na sociálnych sieťach či sebasexualizácia. Terrin film a EP ponúkajú vhľad do toho, čím si mnoho mladých žien deň čo deň o samote prechádza.

„CLUSTERFUCK OF EMOTIONS THROUGH A CLUSTERFUCK OF SOUNDS.“

Celý projekt bol režírovaný a natočený v spolupráci s bieloruskou feministickou režisérkou Soniou Kharitoniouk v Berlíne na začiatku roku 2024. Zároveň bude sprevádzaný mesačnou audiovizálnou výstavou v Prahe v galérií Místečko na Žižkove.

Radi by sme Vás pozvali aj na release party projektu, ktorá sa uskutoční 25.10. v galérií Místečko (Rokycanova 153/41, 130 00 Praha 3-Žižkov). Vernisáž spolu s Terrou usporiadava Naty the Child. K videniu budú Naty fotky, interaktívne inštalácie, predpremiéra projektu TERRAFORM a vystúpi aj DJ Kewu. ➥ Vstup je dobrovoľný.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *